SCHENGEN VİZESİ | Aller Tour

SCHENGEN VİZESİ


ÖNEMLİ NOT:

TÜM VİZE BAŞVURULARI ORTALAMA 15 IŞ GÜNÜ İÇİNDE SONUÇLANMAKTADIR. KONSOLOSLUK GEREKLİ GÖRDÜĞÜ TAKDİRDE İNCELEMELERİ UZATABİLİR. BU HUSUSU GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURURARAK SEYAHATTEN EN AZ 1 AY ÖNCESİNDEN VİZEYE BAŞVURMANIZ GEREKMEKTEDİR.

Aller Turizm olarak acentemiz sizin adınıza Schengen Vizesi başvuruları yapmak üzere yetkilendirilmiştir.

Eğer 25.09.2014 tarihinden sonra herhangi bir Schengen ülkesinden vize aldıysanız ve vize sayfanızın sol alt kısmında VIS ibaresi bulunuyor ise evrakları tarafımıza kargo ile göndermeniz yeterlidir. Vize departmanımız sizin adınıza başvurunuzu sonuçlandıracaktır.



Eğer böyle bir durum yok ise tüm Schengen ülkeleri için 5 yıl geçerli olacak parmak izi/biyometri işlemi için bir kez başvuru merkezine gelmeniz gerekmektedir. Evraklarınız tarafımıza ulaştıktan sonra vize departmanımız sizin adınıza evraklarınızı hazırlayacak ve randevu tarihini size bildirecektir.

SCHENGEN BÖLGESİ ÜLKELERİ

 

 

Avusturya
Belçika
Çek Cumh.
Danimarka
Estonya

 

 

Finlandiya
Fransa
Almanya
Yunanistan
Macaristan

 

 

İzlanda
İtalya
Letonya
Liechtenstein
Litvanya
Lüksemburg

 

 

Malta
Hollanda
Norveç
Polonya
Portekiz

 

 

Slovakya
Slovenya
İspanya
İsveç
İsviçre

 

Schengen vizesi için gerekli evraklar

ŞİRKET SAHİPLERİ İÇİN SCHENGEN VİZESİ

*Schengen vizesi almak için en az 6 ay geçerli Pasaportunuzun bulunması gerekmektedir. (Pasaportlarınız son 10 yıldan eski olmamalıdır.)

*2 adet biyometrik fotoğrafınız olmalıdır. ( 3,5x4 boyutunda arka beyaz fonda çekilmiş. )

*Şirket antetli kağıdına kaşeli olan ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış, Gideceğiniz Schengen Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçeniz gerekmektedir.(Vize talep dilekçelerinizi ACENTAMIZDAN temin edebilirsiniz)

*Schengen vizesi almak için şirketinizin imza sirkülerinin fotokopisi bulunmalıdır.

*Ticaret Odası Faaliyet ve Sicil belgesi gerekmektedir.(YENİ TARİHLİ)

*Vergi Levhası Fotokopisi gerekmektedir.

* SGK Hizmet dökümü 4/A veya 4/B YENİ TARİHLİ İMZALI KAŞEL, KARE BARKODLU 

*Schengen vizesi almak için ticaret sicil gazetesi fotokopisi bulunmalıdır.

*Son 3 aylık banka hesap dökümünüz bankadan kaşeli-imzalı olarak bulunmalı veya güncel tarihli hesap bakiyesi bulunan hesap cüzdanınız bulunmalıdır.(Banka yetkilisinin İMZA SİRKÜLERİ ilave edilmelidir)

ÖNEMLİ NOT: Banka hesap dökümleri KONSOLOSLUĞA TESLİM TARİHİNDEN EN FAZLA 7 GÜN ÖNCE ALINMALIDIR

*Varsa tapu fotokopileriniz ya da araç ruhsat fotokopileriniz olmalıdır.

*Schengen vizesi almak için tam vukuatlı Nüfus kayıt örneğiniz gerekmektedir. Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli olmalıdır. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren bir belge.)

*Ulaşım ve Otel Rezervasyonları

schengen vizesi

ÇALIŞANLAR İÇİN SCHENGEN VİZESİ

*Schengen vizesi almak için en az 6 ay geçerli Pasaportunuzun bulunması gerekmektedir. (Pasaportlarınız son 10 yıldan eski olmamalıdır.)

*Schengen vizesi almak için 2 adet biyometrik fotoğrafınız olmalıdır. (Arka fonu beyaz olan, 3,5x4 boyutunda.)

*Şirket antetli kağıdına kaşeli olan ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış, Gideceğiniz Schengen Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçeniz gerekmektedir.

*Şirketinizin imza sirkülerinin fotokopisi bulunmalıdır.

*Schengen vizesi almak için faaliyet belgesi ve Oda Sicil belgesi gerekmektedir.

*Vergi Levhası Fotokopisi gerekmektedir.

*Ticaret sicil gazetesi fotokopisi bulunmalıdır.

*Schengen vizesi almak için son 3 aylık banka hesap dökümünüz bankadan kaşeli-imzalı olarak bulunmalı veya güncel tarihli hesap bakiyesi bulunan hesap cüzdanınız bulunmalıdır.

*Varsa tapu fotokopileriniz ya da araç ruhsat fotokopileriniz olmalıdır.

*Schengen vizesi almak için vukuatlı Nüfus kayıt örneğiniz gerekmektedir. Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli olmalıdır. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren bir belge.)

*Uçak ve Otel Rezervasyonları

*SGK işe giriş belgenizin bulunması gerekmektedir.

*SGK hizmet dökümünüz olmalıdır.

*Son 3 aylık maaş bordronuz gerekmektedir.

 

schengen vizesi

 

DEVLET MEMURLARI İÇİN SCHENGEN VİZESİ

*Schengen vizesi almak için en az 6 ay geçerli Pasaportunuzun bulunması gerekmektedir. (Pasaportlarınız son 10 yıldan eski olmamalıdır.)

*2 adet biyometrik fotoğrafınız olmalıdır. (Arka fonu beyaz olan,5 x 5 boyutunda.)

*Gideceğiniz Schengen Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçeniz gerekmektedir.

*Schengen vizesi almak için bağlı olduğunuz makamdan izin belgesi gerekmektedir.

*Görev aldığınız resmi kurumun görev kimlik kartının önlü arkalı fotokopisi gerekmektedir.

*Schengen vizesi almak için son 3 aylık banka hesap dökümünüz bankadan kaşeli-imzalı olarak bulunmalı veya güncel tarihli hesap bakiyesi bulunan hesap cüzdanınız bulunmalıdır.

*Varsa tapu fotokopileriniz ya da araç ruhsat fotokopileriniz olmalıdır.

*Vukuatlı Nüfus kayıt örneğiniz gerekmektedir. Nüfus müdürlüğünden alınmış aslı ve yeni tarihli olmalıdır. ( Anne, baba, eş, kardeş ve çocukları gösteren bir belge.)

*Uçak ve Otel Rezervasyonları

*Schengen vizesi almak için son 3 aylık maaş bordronuz gerekmektedir.